Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Giatrakas Travel ( ΜΗ.ΤΕ 0519E60000005600 ) ιδρύθηκε στις αρχές του 2011  ακολουθώντας μια πολύχρονη εμπειρία επι σειρά ετών στον τουρισμό με συνεχώς ανοδική πορεία σε όλους τους τομείς του οργανωμένου ταξιδιού, των εισιτηρίων και των σχολικών εκδρομών.

Έτσι σήμερα η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να καλύπτει όλες τις ανάγκες και όλα τα ενδιαφέροντα κάτι που σημαίνει ότι οι πελάτες μας εξυπηρετούνται από έναν μόνο ταξιδιωτικό οργανισμό για όλες τις ανάγκες τους. Τα έμπειρα στελέχη μας θα δώσουν ζωή στα σχέδια σας καθώς και τους καλύτερους όρους για την άψογη οργάνωση τους.
Τα περισσότερα στελέχη μας έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στον χώρο του τουρισμού. Ο εμπλουτισμός του προσωπικού της εταιρείας με νέους, δυναμικούς ανθρώπους, γνώστες όλων των θεμάτων του ταξιδιού και η συνεχή εκπαίδευσή τους κάνει το προσωπικό μας το σημαντικότερο πλεονέκτημά μας.
Για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους πολύ υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί από το management ολικής ποιότητας που εφαρμόζουμε χρειάζεται η ανάλογη υποδομή. Και σε αυτόν τον τομέα είμαστε πρωτοπόροι καθώς computers, τηλεπικοινωνιακή τεχνολογία, πρόσβαση στο internet, καθημερινή χρήση e-mail και όλες οι απαραίτητες γνώσεις έχουν υιοθετηθεί από την αρχή, στην εταιρεία μας. Οι συνεχείς αναβαθμίσεις και η χρήση των πλέων σύγχρονων δικτύων κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων (AMADEUS,FORTHcrs) εγγυώνται πως όλες μας οι υπηρεσίες, μικρές και μεγάλες, σχεδιάζονται, προγραμματίζονται και εκτελούνται με τη μέγιστη σιγουριά και αποδοτικότητα πετυχαίνοντας τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα.
Η στενή επαφή με τουριστικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, η πείρα μας, οι αποκλειστικές συνεργασίες μας και η τεχνογνωσία μας εξασφαλίζουν την άριστη οργάνωση οπουδήποτε στο εσωτερικό και εξωτερικό.

Το τμήμα εξερχόμενου ταξιδιού προσφέρει μοναδικές προτάσεις για μεμονωμένα και ομαδικά ταξίδια.

Επειδή πιστεύουμε ότι αποτελεί προτεραιότητα η ασφάλεια των πελατών μας, έχουμε υπογράψει συμβόλαιο ασφαλιστικής κάλυψης με την ασφαλιστική εταιρεία Εθνική Ασφαλιστική που περιλαμβάνει τόσο την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όσο και την κάλυψη αστικής ευθύνης όλων των πελατών.

Όσον αφορά στις οδικές μετακινήσεις, ο σύγχρονος στόλος λεωφορείων που διαθέτουμε, εγγυάται την ασφαλή μετακίνηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στη διάθεσή σας για μια επιτυχημένη συνεργασία.